Tjenester

Vi sitter på høy kompetanse og lang erfaring med prosjekter og utvikling innenfor mobilteknologi, og tar gjerne del i prosjekter og prosesser hvor vi kan dele vår kompetanse og erfaring. 


 

Strategi og rådgiving

De nye mobile plattformene og øko-systemene har etablert helt nye muligheter. Skal du lykkes krever det en ny type innsikt og kunnskap som ikke finnes hos de tradisjonelle konsulentselskapene. I Giant Leap jobber vi med rene strategiprosjekter, strategi som delleveranse i et utviklingsprosjekt og generell strategisk rådgiving.

 

UX og Design

God brukeropplevelse og et visuelt godt design er en forutsetning for å lykkes med mobile applikasjoner. Vi har interaksjonsdesignere med inngående kunnskap om muligheter og konvensjoner på de forskjellige mobile plattformene og erfarne visuelle designere med erfaring fra kommunikasjon, reklame og merkebygging.

 

Teknisk utvikling

I Giant Leap har vi Norges største og mest erfarne utviklingsmiljø for mobile applikasjoner og rendyrker de forskjellige mobile plattformene. I tillegg utvikler vi en del løsninger for web, blant annet abonnement sider for en rekke aviser, og løsninger innen for transport, parkering og EL-bil lading. Et typisk utviklingsprosjekt varer i to til tre måneder og gjennomføres med scrum-metodikk. Etter hver sprint får kunden en beta-versjon av appen slik at de kan følge med underveis i prosessen og teste grundig.

 

Forvaltning

En digital tjeneste blir aldri ferdig og trenger kontinuerlig vedlikehold og videreutvikling for å fungere optimalt. Vi har et forvaltningsopplegg som tar høyde for bl.a. brukerstøtte, feilretting og oppdateringer.