Full kontroll

Vi tilbyr et komplett system for parkeringsselskaper med alt fra selve kontrolløsningen for parkeringsbetjenter, til fastmonterte kameraløsninger for enklere og raskere kontroll av elektroniske parkeringstillatelser. Vi tilpasser alle våre parkeringsløsninger til dine behov og ønsker.

 

Parkeringsløsninger

 


Pocket-Control

Pocket-control er løsningen som effektiviserer arbeidsdagen til parkeringsbetjenter. Med pocket-control i lomma, kan betjenter nå enkelt kontrollere parkeringer, skrive ileggelser, bestille inntauinger eller gjøre ventilkontroller. Vi har nå oppdatert pocket-control med et bedre og mer konvensjonsvennlig grensesnitt, som skal gjøre løsningen enda mer effektiv. Pocket-control er vår mest populære løsning og brukes av over 3000 betjenter daglig. Vi har i dag over 100 kunder på Android løsningen av pocket-control. 

 


Drive-Control

Drive-control er definitivt en del av fremtiden innenfor parkering. Med et kamera montert på bilen går kontrollen av f.eks anlegg raskt og effektivt. Kameraet er koblet til et nettbrett som gir deg oversikt over parkeringene du har kontrollert med hjelp av det fastmonterte kameraet. 

 


Auto-Control

Auto-control er et fastmontert kamera som registrerer bil-kjennemerker. Den gir deg full oversikt over alle inn- og utkjøringer av anlegg og parkeringshus hvor Auto-control er montert. 

 


Permit-Web

Permitweb gir publikum muligheten til å bestille beboerparkinger, skoleparkeringer eller kjøpe leieplasser. Med permitweb gir vi publikum en total oversikt over deres parkeringer og avtaler. Løsningen er nå frisket opp, og er også svært mobilvennlig.