Vi inviterer til Åpent hus torsdag 29. august

Web_banner_2019.png

Giant Leap inviterer eksisterende og potensielle kunder, partnere, leverandører og bransjefolk til åpent hus i spektakulære omgivelser. Gå ikke glipp av en ettermiddag med faglig påfyll, erfaringsutveksling, inspirasjon og god mat og drikke.

Meld deg på her

Miniseminar, kl. 13:00-15:00

 

13:00 Velkommen

13:05  Giant Leap – hva skjer hos oss?

Atgeir Takle – Daglig leder, Giant Leap

Det har vært nok et begivenhetsrikt år for Giant Leap med mange nye kunder og en god utvikling for selskapet som helhet. Vår suksess gjør at vi kan framstå som en solid og trygg leverandør for våre kunder. Atgeir forteller litt om status og høydepunktene fra det siste året.

13:20  Den norske app-pionéren

Jan Hansen Salgsansvarlig Apps, Giant Leap

Giant Leap er Norges ledende appfaglige miljø. Vi har levert populære kvalitetsapper til mange av de største bedriftene i Norge i snart 20 år. Jan forteller kort om noen av disse spennende og innovative løsningene.

13:40 Teknologi & operasjonell effektivitet

Sverre Engelstad Skanska

Skanska Norge AS bruker en dynamisk løsning for digitalisering av arbeidsprosesser og ressursplanlegging. Sverre Engelstad forteller om hvordan de bruker M_Solution til å kvalitetssikre sluttfasen av et byggeprosjekt.

14:00  360° PARKING

Jan-Olav Karlstad – Produktansvarlig parkering, Giant Leap

Giant Leap er en betydelig aktør innen parkeringsbransjen i Europa. Bransjen er inne i en omfattende digitaliseringsprosess og Giant Leap har en sentral rolle i den prosessen. Vi forteller kort om våre spennende og innovative løsninger til parkeringsbransjen.

14:20  Pause

14:40  IoT forandrer hverdagen din

Martin Børs-Lind – IoT-ansvarlig, Giant Leap

Tingenes Internett (IoT) har vært et buzzord i flere år, men er en teknologi som du vil se enda mer til i årene som kommer. Er du klar for en verden hvor alle aktiviteter registreres og hvor gjenstandene dine ikke bare utveksler informasjon med deg, men med resten av verden?

 

Giant Leap Sky bar, 15:00-17:00

Underholdning, forfriskninger og spennende «Street Food» på takterrassen i 27. etasje

Vi lover stemningsskapende underholdning, hyggelig selskap, panoramautsikt over byen og har bestilt nydelig sensommervær.

Påmelding