Vi inviterer til Åpent hus torsdag 30. august

Web_banner_2018.jpg

Giant Leap inviterer eksisterende og potensielle kunder, partnere, leverandører og bransjefolk til åpent hus i spektakulære omgivelser. Gå ikke glipp av en ettermiddag med faglig påfyll, erfaringsutveksling, inspirasjon og god mat og drikke.

Meld deg på her

Miniseminar, kl. 13:00-15:00

Vi byr på spennende, lettfattelige og lærerike foredrag med fokus på                                         mobilitetsløsninger.

 

13:00 Velkommen

13:05  Giant Leap – hva skjer hos oss?

Atgeir Takle – Daglig leder, Giant Leap

Det har vært et begivenhetsrikt år for Giant Leap med oppkjøp, mange nye kunder og en god utvikling for selskapet som helhet. Vår suksess gjør at vi kan framstå som en solid og trygg leverandør for våre kunder. Vi ønsker derfor å dele noen av disse høydepunktene.

13:15  Smarttelefonen som markedskanal

Marthe Cairns – Produktsjef, Coop Norge
Kjetil Carlsen – Tjenesteansvarlig, Coop Norge

Giant Leap har fra 2015 bistått Coop Norge med etablering og videreutvikling av medlemsappen Coop Medlem. Verdien i løsningen er å gi medlemmene en enklere hverdag ved at medlemskort, personaliserte rabattkuponger og andre medlemsfordeler alltid er tilgjengelig. Målsetningen med løsningen var å øke omsetning og lojalitet. Hvordan har det gått?

13:45  Visuell identitet og digital strategi

Eirik Grønolen Daglig leder, Dunderverk AS
Stig Taftø – Digital designer, Dunderverk AS

 Dunderverk jobber tett med noen av landets største idrettsutøvere. Disse er mye eksponert i media og har en enorm interesse rundt seg, spesielt i sosiale medier. For disse er det viktig å ta «eierskap» til egen merkevare og innhold. Det samme gjelder for bedrifter som ønsker å ha kontroll over egen merkevare digitalt.

 Eirik og Stig forteller om betydningen og verdien av å ta “eierskap” til egen merkevare og innhold på nett.

14:15  Pause

14:30  Strøm på tanken

Odd Olaf Askeland – Forretningsutvikler, BKK Energitjenester AS

Salget av ladbare biler øker kraftig. Selv om det nå er helt normalt å vurdere elbil når vi skal bytte bil fortsetter elbilen å være et diskusjonstema rundt lunsjbordet. Odd Olaf deler av sin brede kunnskap om elbiler og lading.

 

Mingling og bevertning, 15:00-17:00

Underholdning, forfriskninger og spennende «Street Food» på takterrassen i 27. etasje

Vi lover stemningsskapende underholdning, hyggelig selskap, panoramautsikt over byen og har bestilt nydelig sensommervær.

Kostnad: Ingen, vi spanderer.

Vi ser fram til å treffe deg! Meld deg på nedenfor! 

Påmelding

Name *
Name