Vi inviterer til Åpent hus torsdag 31. august

Giant Leap inviterer eksisterende og potensielle kunder, partnere, leverandører og bransjefolk til åpent hus i spektakulære omgivelser. Gå ikke glipp av en ettermiddag med faglig påfyll, erfaringsutveksling, inspirasjon og god mat og drikke.

Meld deg på her

Miniseminar, kl. 13:00-15:00

13:00 - Velkommen

13:05 - Giant Leap – hva skjer hos oss om dagen?

Jan Hansen - ansvarlig for salg og markedsføring i Giant Leap. 
Johan Norlander - ansvarlig for produktutvikling i Giant Leap

Det har vært et begivenhetsrikt år for Giant Leap med oppkjøp, mange nye kunder og en god utvikling for selskapet som helhet.

Vår suksess gjør at vi kan framstå som en solid og trygg leverandør for våre kunder. Vi ønsker derfor å dele noen av disse høydepunktene.

 

13:20 - Historiefortelling i sosiale medier

Astrid Valen-Utvik - Gründer, blogger og foredragsholder

Hvordan fortelle historier som engasjerer folk? Praktiske råd om hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Astrid Valen–Utvik er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet sitt selskap, Valen–Utvik AS, i 2009. Hun er spesielt opptatt av magien i bedrifters hverdagskommunikasjon og tror at mye kan oppnås med enkle midler, sunn fornuft og en god plan.

Astrid har ved flere anledninger blitt kåret til en av Norges mektigste innen media og kommunikasjon og hun har en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier.

 

13:50 - Den norske elbilsuksessen – veien videre

Christina Bu - Generalsekretær i Norsk elbilforening

Norsk elbilsuksess vekker internasjonal oppsikt og har stor betydning for de strategiske grepene verdens bilprodusenter og andre lands myndigheter nå tar. Christina Bu leder Norsk elbilforening som med sine nær 50.000 medlemmer er verdens største elbilorganisasjon. Hun kommer for å fortelle mer om den norske elbilsuksessen og dens betydning, samt veien videre fram mot 2025. Da har norske politikere slått fast at vi kun skal selge nullutslippsbiler i Norge.

 

14.15 - Tid for tomgang – et humoristisk ANTI-motivasjonsforedrag

Freddy Kjensmo - Komiker, forfatter og foredragsholder

Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden: – Vi er overmotiverte her til lands! 

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

 

Mingling og bevertning, 15:00-17:00

Forfriskninger og spennende «Street Food» på takterrassen i 27. etasje

Vi lover hyggelig selskap, panoramautsikt over byen og har bestilt nydelig sensommervær

 

Vi ser fram til å treffe deg! Meld deg på nedenfor! 

Påmelding

Name *
Name