Perfeksjonist? iOS nerd? Jobb? Ja, takk!

Har du bedt til gudene, altså Steve Jobs og Tim Cook, om at det skal dukke opp en drømmejobb i nærmeste framtid? De har hørt bønnen din.

Se for deg følgende scenario: du er på butikken en lørdagsmorgen for å handle inn melk til frokost. Der møter du folk som kikker ned i telefonen på butikkens medlemsapp og navigerer mot gode tilbud.

Du smiler litt lurt, for det er du som har laget appen.

 

ET ØYE FOR DET NYDELIGE

Teknisk leder Audun Mathisen og programmerer Sten Morten Misund-Asphaug i Giant Leap forteller at de trenger flere iOS-villdyr.

Giant Leap er teknologileverandøren som har utviklet Coops medlemsapp, som er lastet ned mer enn 1,2 millioner ganger siden lanseringen. De har også utviklet andre sluttbrukerapplikasjoner som 1881 Mobilsøk, Ordbøkene for Språkrådet og Universitetet i Bergen.

– Vi trenger en person som er dronningen eller kongen av utvikling på iOS. Du må kunne legge sjelen din i detaljene, du elsker en lekker finish og algoritmer får deg til å smile. Du liker at det skinner av produktet du leverer.

Giant Leap holder til i skyene, ikke som i et luftslott, men nesten så høyt over bakken man kommer i Oslo sentrum, nemlig i toppetasjen på Posthuset. Med nydelig utsikt deler Audun og Sten Morten kontorer med 43 andre.

– Vi er et ungt og aktivt miljø som jobber målretta med tech og fagkunnskap. Vårt mål er å jobbe enda mer med kunder i Europa og det er dette en iOS-utvikler vil hjelpe oss med, sier Mathisen.

– Vi ønsker oss en person som kan inspirere de rundt seg og som byr på seg selv. Du må ha godt med erfaring og være kunnskapsrik, legger Misund-Asphaug til.

Audun Mathisen, leder for teknologi og operasjon hos Giant Leap Technologies AS

Audun Mathisen, leder for teknologi og operasjon hos Giant Leap Technologies AS

KVINNE/MANN (33)

Du må altså mene at Steve Jobs er en gud og synes at iOS er det beste som har skjedd menneskerasen siden oppfinnelsen av hjulet.

– La oss si at du er 33 år gammel, har kanskje samboer og barn, og ønsker deg en stabil jobb. Jobben gir deg faglige utfordringer, du liker nye dingser og er nysgjerrig på ny teknologi, sier Mathisen.

Hos Giant Leap vil du skape noe som vil bli brukt av tusener av mennesker og som betyr mye for folk. Bedriften lager tjenester for kunder og sluttbrukere som har stor betydning for deres hverdag.

giantleap1-1024x683.jpg

NESTE BYKS

Giant Leap har kunder i Norden og Europa. Det er sørover på kontinentet de ønsker å utvide i framtiden.

– I denne bransjen er det hele tiden noe kult som skjer. Apple lanserer nye ting og det samme gjør Google. Framover skal vi utforske hvilke muligheter IoT og beacons gir oss. Vi skal ikke bare være på telefonen, vi skal kobles til den virkelige verden, forteller Mathisen.

– Hvorfor bør et iOS-talent søke hos dere?

– Come for the view, stay for the programming, spøker Misund-Asphaug før han korrigerer seg selv:

– Hos oss får du være med på å skape noe og være en viktig del av et viktig miljø. Jeg unner noen flinke folk å ramle inn her og kapre denne jobben. Den vil gi gode muligheter for riktig person.

 

ER DU EN KLØPPER PÅ IOS? SØK, DA VEL!

Søknadsfrist: 15. november

For spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med:

Audun Mathisen, Email: audun.mathisen@giantleap.no, Telefon: (+47) 90 88 27 43